Cellofaan zakjes waren snel besteld

logo (1) Al een geruime tijd ben ik druk aan het bedenken hoe dat ik op een slimme maar makkelijke manier mijn producten kan verpakken zodat ik ze verkopen kan. Nu denk je vast en zeker wel wat ik aan het verkopen ben. Nou dat is het juist, nog niks! ik ben namelijk van plan om de lekkere bonbons van mijn vrouw te verkopen en zoek een handige manier om te verpakken. Cellofaan zakjes was het eerste wat in mij opkwam, nu nog het praktijk realiseren. Uiteraard moet ik een manier vinden waar ik ze kan bestellen en waarbij ik geen zorgen hoef te maken dat ik lang op mijn bestelling wachten moet.

Dankzij Sabe werd het tijdig bezorgd!

Aangezien de verkoop periode al begonnen was, moest ik spoedig verpakkingsmateriaal zien te vinden. Geen probleem bij hun! Cellofaan zakjes werd zonder poespas bij mij voor de deur afgeleverd. Zo kon mijn vrouw goed aan de slag om het waar te maken, en ik alleen maar genieten van de lekkere bonbons. Nu dat mijn vrouw de geschikte verpakking heeft kan ik zonder problemen verder met mijn eigen bedrijf om het op gang te blijven houden. Zo nu en dan help ik mijn vrouw mee in de keuken om de bonbons te mogen proeven of dat het naar smaak is!pp_zakken_zijvouw_1_1_1