Jouw betaalopdracht, onze oplossing

Buckaroo is een leverancier van betaaloplossingen. Opgericht in 2005 en sinds 2012 onder Interim Justitia doorgegaan, is het de ultieme samenvoeging van incasso en betalingen. Buckaroo biedt voor ieder bedrijf de ideale oplossing, van het simpel instellen van betalingsmogelijkheden op je website tot het monitoren van het hele proces van facturering.

De mogelijkheden om te betalen
Als payment provider bieden zij niet alleen de manier van betalen aan, maar zorgen we er ook voor dat er daadwerkelijk wordt betaald. Dit gebeurt door een systeem van herinneringen waarbij zij het hele proces dat daarmee gemoeid is van je (kunnen) overnemen. Dit kunnen ze op verschillende manieren doen. Je kunt onder andere kiezen voor Credit management, Pay per Email, Recurring payments of Mandaat management.

Credit management, alles in 1
Hierbij versturen ze niet alleen de factuur, maar verzorgen we ook het follow up proces van herinneringen tot aan de laatste stap, het overdragen naar een incassobureau. Je debiteurensysteem is volledig geautomatiseerd en overzichtelijk. Je ziet snel waar de aandacht op gevestigd moet worden en krijgt een goed overzicht van je balans.

Pay per Email, zo verstuurd, zo betaald

Het woord zegt het al, Pay per Email is een betalingsoptie in de email die je verzonden hebt aan je klant. De volledig in je huisstijl vormgegeven email biedt betaalmogelijkheden aan waarbij je als web ondernemer uit 30 betaalmethoden kunt kiezen. Hierbij kun je ook een keuze maken uit verschillende internationale betaalmethoden en je email laten opstellen in de taal van het land waar je zaken mee hebt gedaan. Bewezen is dat met deze manier van herinneren 50% sneller wordt betaald.

Recurring payments, een schema van herhalingen
Terugkerende betalingen, oftewel, recurring payments, zijn betalingen die moeten worden voldaan tot het totaal bedrag afbetaald is. Deze betalingen betreffen betalingen op producten in termijnen. Achterstanden worden direct via automatisch opvolging in kaart gebracht in één overzichtelijk systeem. Pay per Email is hierbij de perfecte tool.

Mandaat management, ons mandaat, jouw management
Voor het digitaal incasseren van facturen heb je zowel een machtiging nodig, als een beveiligde website.  Buckaroo heeft die machtigingen en doordat je er gebruik van maakt, verlopen je incasso’s via de beveiligde websites van Buckaroo, waardoor jouw website niet meer aan alle specifieke eisen hoeft te voldoen, van de communicatie met de banken tot je e-mandates (elektronische machtiging). Buckaroo biedt 3 pakketten aan met 5, 10 of onbeperkte betaalmethoden.