Letselschade berekenen doe je zo!

letselschade berekenen

Moeilijk te bepalenletselschade berekenen

Na mijn bedrijfsongeval wilde ik de letselschade berekenen, maar dit bleek nog niet zo eenvoudig te zijn als ik dacht. Er zijn veel dingen die voor zich spreken zoals kapotte kleding en ziekenhuiskosten, maar er zijn ook zaken die lastiger zijn. Het immateriële gedeelte kun je vrijwel niet zelf bepalen, omdat je niet overal zicht op hebt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de psychologische die je geleden hebt of mogelijke beperkingen in de toekomst. Bij mijn ongeluk heb ik mijn schouder gebroken waardoor ik in de toekomst waarschijnlijk niet meer zwaar kan tillen. Niet alleen ik heb daar iets aan overgehouden, ook mijn vrouw. We hebben namelijk twee kleine kinderen die ik nu niet meer kan optillen uit bed of vanaf de grond. Er zal dus meer op haar gaan aankomen de komende tijd. Ook moet ik waarschijnlijk mijn hele leven in therapie blijven bij een fysiotherapeut.

letselschade berekenenHulp zoeken

Doordat het letselschade berekenen niet erg soepel ging toen ik het zelf deed, heb ik hiervoor advies gevraagd. Dit heb ik gedaan via advocatenjuristen.nl. Hier kun je gemakkelijk een vraag insturen en zo in contact komen met iemand die er veel verstand van heeft. Deze advocaat heeft me onwijs goed geholpen met alle kosten op een rijtje zetten. Dit is nu verstuurd naar mijn werkgever en ik ben heel benieuwd naar de uitkomst. Mocht jou nu ook iets overkomen zijn waarbij je hulp nodig hebt, dan zou ik je zeker aanraden om even op de website te kijken voor meer informatie!