Op de site van Zebra gk420 vonden wij de perfecte label printer

slide_00Op de site van Zebra gk420 vonden wij de perfecte label printer

Eigenlijk klaagde wij al een tijde om een labelprinter maar hebben het zoeken hierna eigenlijk uitgesteld. En nu was ik het zat, ik had weer zo’n printer nodig en degene die wij hebben op de afdeling is zo oud dat deze telkens vastloopt en ook bij elk gebruik opnieuw moet worden ingesteld. En zo zat ik dan ook erg snel op de site van Zebra gk420 op zoek naar een geschikte printer. En ja hoor, de bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al een gk420 hebben wij nodig. De collega waar wij dit soort uitgaven mee moeten bespreken was die dag vrij maar toch heb ik een printer op de site van Zebra gk420 besteld en zo kon ik mijn klusje gewoon uitstellen tot de levering van Zebra  gk420 binnen was. Toen ook mijn desbetreffende collega weer op kantoor was waar ik dit van de te voren mee had moeten bespreken zag de printer staan op mijn bureau, en vertelde dat zij dit eigenlijk al wilde voorstellen en blij was dat ik haar voor was. En zo kon ik weer veder en kon de oude label printer gewoon zonder pardon de prullenbak in.