Raadamsterdam.nl voor al mijn administratieve zaken

Raadamsterdam.nl voor al mijn administratieve zaken

 

Zaken regelen bij raadamsterdam.nl is aan te raden. Een jaar geleden begon ik een eigen onderneming, een starter dus, en ik wist nog veel niet. Een hoop te leren en dit gebeurde ook al in het eerste half jaar. Door een ongelukkige fout wist ik niet meer wat ik moest doen, ik moest een boete betalen, wat uiteindelijk terecht was, maar niet de bedoeling. Ik merkte op dat de administratie beter geregeld moest worden, en door mijn weinige verstand nog op het gebied van een eigen onderneming besloot ik dit maar uit te besteden. Ik kwam toen bij raadamsterdam.nl terecht, zij regelen je administratieve zaken op maat. Je kan dus zelf aangeven of je alles wil overhandigen of alleen maar een deel. Na een paar gesprekken werd het duidelijk wat er moest gebeuren en hebben zij een deel van mijn administratie opgenomen. Wat uiteindelijk een top beslissing was, ze kwamen zelf ook nog eens met adviezen. Blijkbaar dat ik nog een fout gemaakt en omdat ze dit eerder al hadden gezien, was ik een boete voor. Een goede keuze om dit te doen dus, ik zit nu nog steeds bij raadamsterdam.nl. Ik vind het geen probleem om wat meer geld uit te geven aan een goed verzorgde administratie dan uiteindelijk meer geld uit te geven aan een slechte administratie. Mijn bedrijf loopt nu aardig goed en ik denk dat ik dit jaar enorm ga groeien. Hoe we dit precies gaan doen weet ik nog niet, maar het zou fijn zijn als er op het gebied van sales het alvast gaat lopen.