Stijgen in Google dankzij ZEO de SEO specialist

45Zoals aangekondigd deel ik af en toe eens wat met de lezers hier, ik vind dat we elkaar allemaal wel een handje kunnen helpen. Zeker startende ondernemers, die hebben immers gewoon af en toe eens een hart onder de riem nodig. Met de crisisjaren van de afgelopen tijd is het namelijk voor ons ondernemers heus niet altijd gemakkelijk geweest. Het liefst zou ik zeggen dat er hoop is op betere tijden, maar eerlijk gezegd lijkt alles zo veranderlijk, valt er geen peil op te trekken hoe onze toekomst eruit zal komen te zien; ligt er verlies of winst bij vergrijzing, automatisering, kenniskapitaal? We zullen het allemaal gaan zien.

Wordt het ook een goed jaar voor jou?

44Terugkijkend op het afgelopen jaar, want dat doen we nou eenmaal zo met het naderende einde van een jaar, kan ik zeggen dat het een goed jaar is geweest. Ik ben met ZEO de SEO specialist in zee gegaan en dat heeft me zeker geen windeieren gelegd. Zo zie ik het dan ook maar, stapje voor stapje – en dit jaar was dankzij hun moeite en investeringen mij hoog in Google te krijgen een goed jaar, want in die missie zijn ze meer dan geslaagd. Voor zoekmachine optimalisatie ben je bij ZEO echt aan het goede adres, en wil je opvallen op het web en bezoekers naar je website trekken, dan zorg je er maar beter voor dat je hoog in de zoekmachines staat. Hoe hoger je positie, des te meer bezoekers en des te meer sales uiteindelijk. We moeten het tegenwoordig toch van dit soort trucs hebben! Ik kijk met een hoopvol gestemde blik het nieuwe jaar in, en jij?

1Tip: wil je ook van de diensten van ZEO de SEO specialist gebruikmaken, kijk dan eens op hun fraai vormgegeven en helder geformuleerde website!