Telefoonbeantwoording uitbesteden aan Qudo-telefoondiensten

Sinds een aantal weken mag ik mezelf een heuse online ondernemer noemen. Ik heb hier maanden naartoe geleefd. Vele uurtjes heb ik aan mijn online project gewerkt en sinds korte tijd is het dus een feit. Het gaat veel beter dan dat ik verwacht had. Ik merk echter dat ik sinds kort ook veel tijd kwijt ben aan telefoonbeantwoording. Aangezien ik nog alleen ben moet ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk benutten. Ik wil me dus graag op mijn kern activiteiten focussen, en dat houdt dan in dat ik me bezig wil houden met grote zaken die veel geld ineens kunnen genereren. Daarom heb ik laatst wat research gedaan en uitgevonden dat er ook zoiets als een virtual assistent bestaat. Dat is iemand die namens jou, vanaf een andere locatie, de telefoon opneemt en zo als een soort medewerker van jou de klanten te woord staat. Het schijnt dat dit in de VS al vrij veel wordt toegepast. Veel mensen denken dan dat ze met iemand uit de VS aan het bellen zijn, maar in feite bellen ze dan met iemand uit India. Heel gemakkelijk dus dat ze allemaal Engelstalig zijn. Dit is helaas niet het geval voor de Nederlandse taal.

logo (2) 234x248_foto_dienst (1) 234x248_foto_tarieven