Voordeel met een partijhandel

 

Ik heb een eigen kledingzaak en daarvoor zoek je natuurlijk altijd weer naar de leukste koopjes. Ikzelf speur daar het internet echt voor af, want vergelijk je het even met de tijden voor het internet, dan is er logo2_alphaecht een wereld van verschil. Vroeger was ik afhankelijk van een enkele leverancier en had ik maar te kiezen uit wat dat bedrijf mij aanbood, kan ik eigenlijk niet zoveel verschillende kanten op. Tegenwoordig echter kan ik gewoon een hele partijhandel opkopen en zelf weer verkopen hier in de winkel. Dat geeft me de vrijheid echt het soort kleren te kiezen dat ik mooi vind en dat ik echt vind passen hier in de zaak en waarvan ik vermoed dat het wel zal aanslaan onder het winkelend publiek. De laatste tijd heb ik wel vaker een partijhandel van de website Bizzplace gehaald, een soort marktplaats voor en door ondernemers. Het leuke is dat je er een partijhandel heel goedkoop kunt krijgen, aangezien er ook echt een ‘ondernemersprijsje’ wordt gegeven, de mensen matsen elkaar er ook echt. Bovendien kun je in de winkel er nog je eigen prijsverhoging op toepassen natuurlijk en ik heb gemerkt dat ik spullen echt wel twee a drie keer de inkoopprijs verkocht krijg, wat natuurlijk fantastisch is, dat is een groter verschil dan wanneer ik het bij een gevestigd bedrijf koop waar ik contracten mee heb gesloten. Zo had ik laatst bijvoorbeeld een hele partijhandel mutsen en sjaals van deze site vandaan gehaald en die heb ik allemaal kunnen verkopen!