WOZ krediet online aanvragen

 img-doorlopend-krediet

Als je huis met de jaren een hogere waarde heeft verkregen, dan kan je een beroep doen op het WOZ-krediet. Het WOZ-krediet biedt je de mogelijkheid om geld te lenen dankzij de overwaarde van je huis. Deze vorm van krediet is een soort van doorlopend krediet met verklaring van hypotheek.

 

Doordat je woning als onderpand dient, kan je genieten van een lagere rente. Het WOZ-krediet is ook interessant op fiscaal vlak: als je verbeteringen aanbrengt aan je huis dan is de rente fiscaal aftrekbaar.

 

Voordelen van het WOZ-krediet

 

Flexibiliteit

 

Net als bij het doorlopend krediet kan je bij het WOZ-krediet rekenen op een grote flexibiliteit. Het WOZ-krediet biedt de mogelijkheid om ervan gebruik te maken wanneer je dat wilt.

 

Lage rente

 

Doordat je huis een onderpand is voor het krediet, kan je vaak genieten van een lagere rentevoet. Dit is voordelig vermits het zelden makkelijk is om bij leningen voordelige rentevoeten te verkrijgen.

 

Fiscaal voordelig

 

Niet te vergeten zijn de eventuele fiscale voordelen. Als je je WOZ-krediet gebruikt om verbeteringen of vernieuwingen aan je huis te doen, dan is de rente fiscaal aftrekbaar. Dit kan een aardige financiële steun betekenen voor de steeds kostelijke verbouwingen aan een woning.

 

Geen extra kosten

 

Het WOZ-krediet heeft niet de bijkomende kosten die je wel zou hebben als je een tweede hypotheek zou nemen, zoals bijvoorbeeld de sluitingskosten en de notariskosten.

 

Vraag hier vandaag nog een offerte voor WOZ krediet online aan!